Saiful & Watie's World...
Saiful & Watie
By: Saiful Watie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Jan-2007 08:21 Email | Share | | Bookmark
kHAS uNTUK yUN tENGOK...

Full colour
watermark
Ha Yun, ..ni upload gambar ni cepat deh ...


Tuesday, 11-Jul-2006 09:53 Email | Share | | Bookmark
Business Watie & Saiful...

Jeling jgn tak jeling..
Cak cak skett....
Mmm....banyak dosa akuu..
View all 6 photos...
Hi kengkawan semua,

Maaflah sebab dah lama tak update gambar dalam ni ..ramai betul mintak gambar kahwin aku ...aku bz dengan kerja CRONY dan side business aku n hubby ...Maaf sekali lagi ok ...

Aku nak kongsi kegembiraan ngan semua sebab hari nih aku baru sahaja melancarkan website perniagaan aku iaitu http://www.patiperfume.com. Rasa bangga gak sebab ini lah hasil usaha aku bangunkan website tuh dari mula sampai habis... almaklumlah ..nama jer computer student tapi hempeh ..ehhehehe...

Di harap, kengkawan semua sudi2lah menjenguk website aku nih ok ...tq for your support friends...

Sambil-sambil tuh ..boleh lah tgk gambar2 kahwin aku nih ok.... ....bila aku tgk gambar2 nih ..rasa nak kahwin lagik..hehehe..(ngan org yg sama lah ..heheh)


Sunday, 30-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Berbuka Puasa Bersama Geng 606-SMCS

Inilah geng 606 versi wanita ...
Kenyang siut..
Dah kenyang posing sket lah plak..
View all 7 photos...
Hari ni memang best sebab ada majlis bukak pose dengan my ex schoolmate...kiranya reunion gak lah ..sambil2 tu aku pun bg lah kad kahwin kan ..hehehe..sambil menyelam minum air org kata ....punyalah semangat ..kul 5.16 ptg aku dah terpacul kat kelab sultan sulaiman tu ..hahhhaa...makanan dia memang sedap....buffet dia murah plak tu ...memang berbaloi lah ..macam macam adooo....puaslah aku bergelak ketawa ngan kengkawan ..memang best ingat memori lama masa sekolah dulu ....


Thursday, 13-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Me & My Fiance...

Si baju hijau...
abg nak wat iklan gigi..
Landing lah pulakk....
View all 6 photos...
Masa time ni kalau tak silap nak gi Baya kawin kot ...posing dulu kat umah cik...pastu baru gi Dewan D'Klana...hehheehe


Tuesday, 11-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sehari bersama Elissa Dania

Arggh!Tensen Mak Lang nak kawen
Jgn lupa kat Icha tau! Janji..!
Jom kita exercise Mak Lang!
View all 10 photos...
Mmm..this is my chubby girl..Elissa Dania ..7 months...anak my sis..aku panggil dia ..'minah rambut tak tentu arah' sebab rambut dia dah lah lebat ..pastu tak tentu arah fesyennya ..hahahah..anyway ..she's so damn cute ...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net